Ο χώρος της εστίασης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Είναι περιττό να τονίσουμε πόσο σημαντικό είναι ένας τέτοιος χώρος να είναι καθαρός από παράσιτα, είτε αυτά είναι έντομα είτε τρωκτικά.

Τα πιο κοινά παράσιτα που μπορεί να συναντήσουμε σε τέτοιους χώρους είναι

  • το γερμανικό κατσαριδάκι
  • τα μυρμήγκια
  • τα μυγάκια
  • τα τρωκτικά

Η ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων σε αυτούς τους χώρους πρέπει να γίνεται από ανθρώπους που έχουν πολύχρονη εμπειρία και βαθειά γνώση των προβλημάτων που συναντά κανείς σε ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία και τήρηση φακέλου διαχείρισης παρασίτων με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για οποιονδήποτε υγειονομικό και αγορανομικό έλεγχο. Ο φάκελος περιλαμβάνει αναλυτικό ιστορικό όλων των εφαρμογών απεντόμωσης – μυοκτονίας που έχουν γίνει στο κατάστημα σας, αρχείο ευρημάτων και παρατηρήσεων από τους τεχνικούς της εταιρείας μας, τις εγκρίσεις όλων των σκευασμάτων που χρησιμοποιήθηκαν και κατόψεις των παγίδων και των δολωματικών σταθμών που υπάρχουν στον χώρο.